Лайм

Лауреат премії "Еммі" випрошував у 9-річної дівчинки інтимні фото - тепер йому загрожує в’язниця

За такий злочин чоловік може сісти до в'язниці на півтора року

Відомий американський лікар і лауреат премії "Еммі" за фільми і передачі про здоров'я Брюс Хенсел заарештований в Лос-Анджелесі в зв'язку зі звинуваченнями в сексуальній експлуатації дітей. Видання Deadline пише, що 71-річний чоловік просив 9-річну дівчинку надіслати йому сексуальні фотографії.

За словами окружного прокурора, Хенсел просив знімки у дочки свого знайомого, з якою переписувався в додатку для обміну повідомленнями. Чоловіка заарештували в Беверлі-Хіллз і звинуватили в контакті з неповнолітньою особою в сексуальних цілях. Він вніс заставу в розмірі 5000 доларів і був звільнений з-під варти. Дата суду поки не оголошена.

"Якщо Хенсел буде засуджений, йому може загрожувати до 18 місяців в державній в'язниці", - йдеться в заяві окружного прокурора.

Брюс Хенсел - сертифікований практикуючий лікар, з 1987 року він співпрацював з телеканалом KNBC, а в 2014 році отримав премію "Еммі" в Лос-Анджелесі. Він є автором і ведучим ток-шоу на радіо, зняв кілька телевізійних документальних фільмів, а також сам знімався у фільмах і серіалах.

  • Дженніфер Лопес розповіла про домаганнях режисера. Під час ділової зустрічі той захотів побачити груди актриси. Вона запанікувала, але змогла за себе постояти.
  • 60-річна француженка звинуватила режисера Романа Поланскі в зґвалтуванні. Передбачуваний інцидент стався майже 45 років тому.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси