Лайм

Співак Dr. Alban виправив пост про те, як Зеленський допоміг йому скасувати заборону на в'їзд до України

Ситуація із забороненим артистом і "допомогою" президента стає ще більш комічною

Шведський співак Dr. Alban (Доктор Албан) виправив свій пост в Instagram, в якому раніше розповів, як потрапив до Києва завдяки втручанню президента України Володимира Зеленського. До цього в'їзд до Україну зірці 80-х був заборонений через незаконні гастролі в окупованому Росією Криму.

Як виявилося, особисто посприяти гарант вирішив для того, щоб студія "Квартал 95" могла запросити співака до своєї новорічної концертної програми. Сам же 62-річний Dr. Alban описав все це в Instagram і поділився кількома спільними фото із Зеленським. Однак вже 5 січня, невдовзі після того, як ця інформація розійшлася по виданням, пост артиста виправили. А якщо точніше - прибрали з нього згадку про допомогу президента.

"Я був під забороною в Україні через виступи на спірній території півострова Крим. За допомогою президента я зміг потрапити до країни", - говорилося в попередньому пості співака. Тепер же він виглядає дещо інакше:

"Я був під забороною в Україні, тому що раніше виступив у Криму. Я гадки не мав, що українці проти цього. Як би там не було, мені було приємно зустрітися з президентом", - йдеться в його новому коментарі до фотографій та відео.

З'явившись у програмі студії "Квартал 95", Dr. Alban взяв участь в одному з гумористичних номерів, а також виконав свій топ-хіт It's My Life.

  • Раніше український режисер Ахтем Сеітаблаєв присоромив Володимира Зеленського та студію "Квартал 95" за серіал "Свати" і повернення акторові Федору Добронравову права на в'їзд до України. Творець картини "Кіборги" запропонував гаранту відвідати окупований Росією Крим.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси