Лайм

Вона кине будь-яку сім'ю: батько Меган Маркл обрушився на дочку з докорами

Томас Маркл не припиняє скаржитися на свою дочку і її чоловіка

Батько Меган Маркл неодноразово висловлював розчарування через рішення дочки і її чоловіка відмовитися від королівських повноважень, але тепер його слова про неї виявилися набагато більш жорстокими. 76-річний Томас Маркл заявив, що Меган "кидає всі сім'ї", з якими пов'язана.

Фото: pagesix.com

"Моя дочка кинула мене за день до весілля. Вона кинула мою сім'ю. Вона кинула родинуДорії [Рагланд]. Вона кидала кожну сім'ю, і тепер вона кидає британську [королівську] родину", - сказав Маркл в інтерв'ю TMZ.

Минулого тижня принц Гаррі і Меган підтвердили, що не використовуватимуть свій розкручений бренд "Sussex Royal" і приставку "королівський" за наказом Єлизавети II, проте пізніше випустили заяву, в якій зазначили, що монархія Великобританії не володіє словом "королівський".

"Хоча Монархія або Кабінет міністрів не мають юрисдикції щодо використання слова "королівський" за кордоном, герцог і герцогиня Сассекські не мають наміру використовувати назву "Sussex Royal" або будь-яку ітерацію слова "королівський" на будь-якій території, - йдеться в заяві пари.

Цей випад надзвичайно обурив Томаса Маркла. "Я не думаю, що вони мають право говорити з королевою так, як вони говорили. Я думаю, що це образа королеви і британського народу", - сказав він.

Стосунки Меган Маркл з батьком зіпсувалися напередодні її весілля з принцом Гаррі в травні 2018 року. Тоді Томаса звинуватили в продажі постановочних фотографій папараці, а рік по тому він віддав таблоїдам особистого листа дочки.

  • Раніше Девід Бекхем заступився за рішення принца Гаррі почати нове життя. Батько чотирьох дітей цілком підтримав бажання Гаррі захистити дружину і сина від атак жовтої преси.
  • Раніше ведуча шоу "Х-фактор" і колишня принца Гаррі наклала на себе руки - кажуть, справа в цькуванні преси. Керолайн Флек було всього 40 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси