Лайм

Листування Джонні Деппа зачитали в суді - він погрожував "спалити і втопити" колишню дружину Ембер Херд

Депп судиться з актрисою, стверджуючи, що вона оббрехала його після розлучення

Адвокати Ембер Херд, яка судиться з колишнім чоловіком Джонні Деппом через домашнє насильство, оприлюднили особисту переписку актора з другом Полом Беттані. У шокуючих СМС зірка Піратів Карибського моря пише, що хоче спалити і втопити дружину, а потім згвалтувати її спалений труп, пише Page Six.

Фото: @johnnydeppofficial і @amberheard в Instagram

"Давай спалимо Ембер. Давай утопимо її, перш ніж спалити! Я тр*хну її спалений труп, щоб переконатися, що вона мертва", - написав Депп в листопаді 2013 року.

Наступне повідомлення Беттані було відправлене в травні 2014 року, за 8 місяців до їхнього весілля і за 2 роки до розлучення, після якого Херд звинуватила Деппа в насильстві.

"Я збираюся як слід зав'язати з випивкою. Пив всю ніч, перш ніж забрати Ембер і вилетіти в Лос-Анджелес минулої неділі... Жахливо, приятель. Не їв кілька днів... порошок, півпляшки віскі, тисяча редбуллів з горілкою, таблетки, дві пляшки шампанського в літаку, і що ми маємо? Розлючений, агресивний індіанець в чортовому блекауті, що кричить матом і ображає будь-якого ідіота, який наблизиться... З мене досить".

Повідомлення були зачитані на попередньому слуханні за позовом Джонні Деппа проти британської газети The Sun. Актор стверджує, що таблоїд обмовив його, написавши, що той вчинив фізичне насильство щодо Херд. В якості компенсації за наклеп Депп хоче отримати $ 50 млн.

  • Раніше в мережі сплив запис телефонної розмови, в якій Ембер Херд зізнається, що била Джонні Деппа і жбурляла в нього вази. Через це в мережі з'явилася петиція, яка потребує прибрати актрису з фільму "Аквамен 2".
  • Над зіркою Джонні Деппа на голлівудській Алеї слави поглумилися вандали. 56-річного актора образили і назвали "фальшивкою".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси