Лайм

Дівчина зробила тату на очах, та ціна послуги виявилася занадто високою - зір їй вже не повернути

Дівчина не бачить на праве око, при цьому повну втрату зору лікарі вважають лише питанням часу

Польську Інстаграм-модель так надихнули тату на білках очей у місцевого репера, що через деякий час дівчина зважилася повторити божевільний вчинок і пофарбувати свої очі в чорний. Що правда, ціна цієї послуги виявилася занадто високою - Олександра вже не бачить на одне око, а майстру загрожує термін до трьох років.

Як пише Daily Mail, майстра, який взявся б за таку непросту справу, Олександра знайшла не відразу. А як виявилося пізніше, подібних процедур хлопець теж ніколи не проводив. Відповідно, не знав, що для татуажу білків очей використовується спеціальний пігмент, в жодному разі не стандартна фарба.

Фото: instagram.com/anoxi_cime/

Незабаром після процедури дівчина стала скаржитися на біль в очах, та хлопець лише порадив їй вжити болезаспокійливе. Сьогодні Олександра осліпла на праве око і стала гірше бачити лівим. Лікарі побоюються, що повна втрата зору - лише питання часу.

Фото: instagram.com/anoxi_cime/

Фото: instagram.com/anoxi_cime/

Що ж стосується сміливця-майстри, йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років за звинуваченням у ненавмисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень. Сам же хлопець своєї провини не визнає.

  • Раніше після виходу скандального порнокліпа у вокаліста Rammstein Тілля Ліндеманна помітили дивне тату. Поки про його значення фани музиканта можуть лише здогадуватися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймСкандал
Теги: Тату

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси