Лайм

Регіна Тодоренко знайшла спосіб відновити репутацію після скандалу з домашнім насильством

Схоже, незабаром телеведуча випустить серію тематичних інтерв'ю

Після скандалу, який спалахнув через необережні висловлювання Регіни Тодоренко про домашнє насильство, ведуча вирішила зняти фільм на ту ж тематику. Схоже, таким способом Тодоренко спробує підлатати репутацію, яка помітно похитнулася за останні кілька днів.

Про плани ведучої у своєму телеграм-каналі розповіла блогер Саша Мітрошина, яка раніше неодноразово брала участь в дискусіях на тему домашнього насильства і, схоже, зніметься в проекті Тодоренко.

"Сьогодні до мене Регіна Тодоренко приїде брати інтерв'ю для її фільму про домашнє насильство. Фільм вийде в п'ятницю", - написала блогер.

Примітно, що в своєму публічному вибаченні Тодоренко також обмовилася, що поки не готова говорити про те, що одного разу сталося в її житті. Можливо, в своєму фільмі ведуча приділить час і цій темі.

Сама ж Тодоренко більше скандал не коментує. Ось уже кілька днів ведуча та її чоловік не оновлюють особисті сторінки у соцмережах.

  • У цей час від співпраці з Регіною Тодоренко відмовилися вже два великі бренди-виробники. Зважаючи на ситуацію, телеведуча може втратити мільйонні доходи.
  • Анна Сєдокова, Маша Єфросиніна, Слава Камінська та інші зірки коментують у соцмережах скандал з Регіною Тодоренко. Примітно, що більшість публічних людей виступили проти "цькування" телеведучої.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси