Лайм

Ілон Маск спростував, що Ембер Херд зраджувала з ним Джонні Деппу

Мільярдер порадив колишньому подружжю зарити сокиру війни

Джонні Депп продовжує судитися з колишньою дружиною Ембер Херд за поширення наклепів, а його адвокати намагаються довести, що 34-річна актриса зраджувала чоловікові з Ілоном Маском. Глава SpaceX і Tesla спростовує подібні заяви, включаючи показання Джоша Дрю, колишнього чоловіка кращої подруги Херд. Чоловік стверджує, що перебуваючи в шлюбі з Деппом, Ембер Херд мала зв'язок з Ілоном Маском і супермоделлю Карою Делевінь.

Фото: Getty Images

"Ми з Карою дружимо, але ми ніколи не були близькі. Вона підтвердить це, - сказав Маск виданню Page Six. -Хочу ще раз підтвердити, що ми з Ембер почали зустрічатися приблизно через місяць після її подачі на розлучення. Я не думаю, що під час їхнього шлюбу взагалі перебував поруч з Ембер. Що стосується цього судового процесу, я б порекомендував усім учасникам закопати сокиру війни і рухатися далі. Життя занадто коротке для такого тривалого негативу".

Фото: Getty Images

У 2019 році Депп подав позов на 50 млн доларів проти Херд після того, як в газеті Washington Post вона написала колонку, описавши себе як жертву домашнього насильства. Він також пред'являє позов англійській газеті, яка звинуватила його в побитті дружини. Депп заперечує будь-яке насильство стосовно Херд, стверджуючи, що її претензії є обманом, а справжньою жертвою був він.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси