Лайм

Акторові серіалу "Великолепный век" загрожує 13 років в'язниці. Такої жорстокості від нього шанувальники не чекали

Турецького артиста звинуватили в домашньому насильстві

Озан гювен - один з найуспішніших акторів Туреччини. Після ролі в серіалі "Великолепный век" його гонорари значно зросли. Правда, тепер його подальша кар'єра знаходиться під загрозою - артиста звинуватили в домашньому насильстві.

За даними видання RusTurkey.com, в Стамбульську прокуратуру надійшла заява від подруги актора Деніз Булусуз, в якому вона звинувачує Озана в заподіянні умисних тілесних ушкоджень, в утримуванні проти волі та образах. Якщо вина Гювена буде доведена, він може отримати до 13,5 років позбавлення волі.

Озан Гювен Фото: кадр з "Великолепного века"

"Судово-медичний висновок Деніз Булусуз було прийнято до уваги. Справа не обмежується тільки тілесними ушкодженнями", - йдеться в обвинувальному висновку прокурора.

Деніз Булусуз Фото: CNN Türk

Сам актор категорично заперечує факт побиття. За словами Озана, Деніз сама нанесла собі каліцтва, коли дізналася що він хоче з нею розійтися. Таким чином вона нібито хотіла зіпсувати йому кар'єру.

Фото: CNN Türk

Гювен також вирішив порозумітися і з шанувальниками, які не очікували від нього такої жорстокості. Актор написав у Instagram пост, в якому визнає, що насильство не може бути виправдане. Він просить не робити поспішних висновків і дочекатися закінчення судового процесу. "Я терплячий, будь ласка, будьте терплячі теж", - написав актор.

  • Читайте також на theLime, що відомо про новий турецький серіал "Ветер любви". Багатосерійна мелодрама отримала любов глядачів відразу ж після виходу на екрани. Почасти цим серіал зобов'язаний зірковому складу акторів, які раніше засвітилися в історії "Великолепный век".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси