Лайм

Модні тренди осені: 10 стильних луків вихідного дня

Що одягни восени на вихідних

У холодну пору року теж хочеться красиво одягатися. Але, з огляду на погодні умови, це набагато складніше, ніж влітку і навесні. Що ж надіти в прохолодні осінні вихідні, щоб відчувати себе комфортно і виглядати на всі сто?

Звичайно, вибір вбрання завжди залежить від того, куди саме ви йдете. Якщо це прогулянка в парку або посиденьки в кав'ярні, можна зупинитися на чомусь затишному і практичному. У моді прості образи, тому теплий наряд, в якому ви не будете турбуватися про свій комфорт - відмінна ідея.

Якщо ж вам потрібно щось більш вичурне, можна задуматися про класичний лук. Пальто або піджак, штани, довга спідниця або однотонні лосини - все це буде чудово поєднуватися зі стильним светром або гольфом. Доповнити образ можна капелюшком або акуратними прикрасами.

Багатошаровість все ще не втрачає актуальності. Тому, якщо ви не впевнені в погоді і хочете залишатися в комфорті, якою б не була температура, це ваш варіант. Під великий оверсайз светр або реглан можна надіти милий топ, також добре під такий образ підійдуть об'ємні накидки.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно