Лайм

Підбираємо гардероб на зиму: 10 невдалих речей, які вже давно вийшли з моди

Які елементи одягу варто заховати подалі

Зима в самому розпалі, тому зараз саме час поговорити про актуальний гардероб. Подивіться наш матеріал і перевірте, чи немає у вашій шафі речей, які безнадійно застаріли і вийшли з моди.

Приталені пуховики

Цей верхній одяг остаточно втратив свою актуальність. До того ж, будемо чесними, особливою красою він ніколи не відрізнявся. У такій куртці будь-яка, навіть найстрункіша дівчина, здається спортсменом-культуристом, який не знає міри в нарощуванні маси.

Плечі і стегна здаються більше, ніж вони є насправді, талія виглядає хоч і підкреслено, але не елегантно. Та й сама ідея зробити перебільшено жіночною спортивну модель куртки - повний провал, з точки зору модних експертів.

Пуховики нижче коліна

Всі ми пам'ятаємо, як в дитинстві мама говорила: "Вибираємо таку куртку, щоб вона закривала попу!". З точки зору комфорту і тепла, це однозначно правильно. Мама нісенітниці не порадить. Але, якщо ви хочете не тільки не мерзнути, а й виглядати стильно і модно, варто відмовитися від довгого пуховика.

Є набагато більш симпатичні варіанти верхнього одягу, які теж прикривають п'яту точку, і виглядають при цьому набагато краще.

"Дутики"

Дуті чоботи, в яких можна спокійно гуляти по снігу, не боячись промочити ноги - прекрасна річ. Але підходить вона виключно для прогулянок по сніжним паркам, катання на гірці і так далі.

У новому сезоні ця модель остаточно пішла з трендів. І це не дивно, адже для міста, походу в кафе або кіно, офісу і так далі цей варіант абсолютно непридатний.

Зимові чоботи на шпильці

Такі чоботи втратили свою актуальність не тільки тому, що шпилька в поєднанні з зимової куртки виглядає вкрай дивно. В першу чергу, в такому взутті дуже незручно ходити по снігу і ожеледі.

Звичайно, якщо ви їздите виключно на машині, цей варіант зимового взуття може бути для вас зручним. Але пам'ятайте, що в цьому році він вже не вважається трендовим.

Шапки та рукавички з блискітками

Ці аксесуари не просто пішли в модне минуле. За словами багатьох дизайнерів, такі речі повинні горіти в якомусь антитрендовому пеклі. Вся справа в тому, що блискучі речі часто виглядають занадто помітно. Ну а поєднання пуховика, шапки і блискіток ... Це майже те ж саме, що поєднання риби і морозива. Не смачно і дивно. Хоча комусь подобається.

Шапки з об'ємними прикрасами

Це однозначний антітренд для молодих дівчат. Такі шапки одразу ж состарюють ваш образ років на 10. Мінімум. Жінки у віці можуть собі дозволити носити такий головний убір, але важливо пам'ятати, що квітка на вашій шапці не повинна бути більше половини долоні. Інакше образ починає нагадувати експонат з виставки студентських скульптур.

Светри з написами і логотипами

Невеликі непомітні написи - цілком допустима прикраса вашої кофти. Але в тому випадку, якщо це светр, на якому великими літерами написано "Dolce & Gabbana", не варто носити його в публічні місця. Такий одяг вийшов з моди ще в дев'яностих роках. Ну а до 2020 він остаточно став ознакою поганого смаку.

В'язані сукні

Такі платтячка можуть бути дуже зручними і теплими, але свою актуальність вони втратили. Швидше за все, це сталося через те, що багато хто почав носити їх в поєднанні з черевиками з дермантина і тими самими приталеними пуховиками з першого пункту нашого списку.

А ось довгі светри оверсайз, які запросто можуть замінити в'язані сукні, зараз в топі зимових трендів.

Шапки "гопнік-стайл"

Підкатані шапки, які вже кілька років можна побачити на головах школярів і студентів, все-таки йдуть з моди. Цей аксесуар протримався в трендових списках кілька років, але до 2020 року йому можна помахати рукою.

Тому радимо вам прибрати зайвий підкат на своїй шапці і з початку нового року носити її як годиться, а не тільки на маківці.

Натуральне хутро

Головний антитренд, який тримається на першому місці чорних списків практично всіх модних будинків вже не перший рік - вироби з натурального хутра.

Прогресивні дизайнери, модельєри і бренди давно почали відмовлятися від цього матеріалу на користь більш практичного і екологічного - штучного. Сучасне штучне хутро коштує в рази дешевше натурального, за ним набагато простіше доглядати, адже воно не вимагає ніяких спеціальних засобів. З такого хутра можна виготовити одяг будь-якого крою і фасону.

І найголовніше - для виробництва штучного хутра не потрібно вбивати тварин. До речі, для створення однієї шуби з песця потрібно близько 50-60 шкур цих звіряток. Навряд чи така кількість життів варта одного предмета чийогось гардеробу. Особливо враховуючи, що натуральне хутро в світі моди вже давно перетворилося з елемента розкоші в предмет осуду.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно