Лайм

10 безглуздих трендів з "нульових", які знову повертаються в моду

Дивні модні речі, які знову стають актуальними

Мода - штука загадкова. Іноді модними стають не тільки красиві, зручні і стильні речі, але і одяг і аксесуари, які для чогось спеціально псують фігуру і загальний образ. У цьому матеріалі ми розповімо вам про невдалі тренди нульових років, які знову стають актуальними.

Почнемо з одягу з низькою талією. Це дуже спірний елемент одягу, адже він йде далеко не всім. Щасливі власниці тонкої фігури і довгих ніг дійсно виглядають ефектно в подібних брюках, шортах і спідницях. А от панянки з більш пишними формами і невеликим зростом виглядають в такому вбранні не дуже добре. Вся справа в тому, що низька талія візуально укорочує ноги і робить акцент на області живота.

Також в тренди повертаються ботфорти. Знову ж таки, для дівчат з довгими ногами це прекрасний варіант взуття. Але для невисоких модниць ботфорти - справжній кошмар, на думку модних експертів. При невеликому зрості краще вибрати чоботи трохи нижче коліна, так ноги будуть виглядати довше і елегантніше.

Ще один тренд нульових, який знову повертається в моду - величезні окуляри. Чим вони більше, незвичніше і яскравіше - тим краще. Багатьом такий тренд здається безглуздим, але є й ті, хто вважає його оригінальним і дуже стильним.

Не минуло й десяти років, як міні-спідниця знову повернулися в тренди. Короткі джинсові спіднички знову вриваються в моду, тому сміливо діставайте їх зі своїх шаф.

Не можна не згадати і про велюрові спортивні костюми, які деякі модниці нульових років носили не тільки вдома і в спортзал, але і в кафе, театр або навіть на роботу. Як би сильно стилісти і модельєри не лаяли ці наряди, повністю позбутися від них не виходить. Дуже вже вони подобаються багатьом гламурним красуням. Що ж, на смак і колір, як говориться, товариш не всяк.

Ті, хто не встиг викинути свої розкльошені штани, зараз можуть порадіти, адже вони знову повертаються в тренди. Також повертають колишню славу і деякі б'юті-хіти 2000-х років. Наприклад, автозагар, тонкі брови і завивка-гофре. Ну і, звичайно ж, варто звернути окрему увагу на різні блискітки для тіла. З приходом теплого сезону вони знову будуть на піку популярності.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору