Лайм

8 аксесуарів, без яких цієї осені нікуди - як вибрати і на які ціни розраховувати

Чим доповнити свій образ цієї осені

Не знаєте, що в моді цієї осені? Нічого страшного, адже ми вже знаємо відповідь на це питання і готові розповісти вам про наймодніші речі сезону, і відразу підказати, на яку орієнтовну суму можна розраховувати.

Шапочки-біні

Ці шапки повернулися в моду ще в минулому році, і восени 2020 вони все ще тримаються в списках трендів. Носити біні можна як з повсякденними образами, так і з чимось класичним або діловим, адже еклектика не втрачає своєї актуальності.

Купити шапочку біні можна за ціною він декількох доларів (в інтернет-магазинах на кшталт знаменитого AliExpress) до 400-500 гривень в магазинах модних кежуал-брендів.

Фото: pinterest.com / Samantha Hammack

Модні кулони

У моді великі кулони на довгих ланцюжках, які були трендовими в 90-х роках. Місячний камінь, рожевий кварц, аметист та інші подібні камені - справжній топ в світі аксесуарів. Такі прикраси відмінно підходять до водолазок, м'яких гольфів, светрів, суконь.

Вони також прекрасно поєднуються зі шкіряними і джинсовими куртками. Коштують такі кулони від 3-5 доларів в інтернеті і близько 300-400 гривень в магазинах прикрас.

Фото: weddbook.com

Пояси

Зараз найактуальнішими є максимально прості пояси. Однотонні тканини, шкіряні або навіть прозорі варіанти - кращі з топових моделей.

Носити їх можна з чим завгодно, хоч з брюками і спідницями, хоч поверх сукні або футболки оверсайз. Придбати пояс можна за ціною всього 1-2 долари на різних інтернет-платформах, або ж за 500-600 гривень у брендових виробників.

Фото: krystalschlegel.com

Поясні сумки

Поясні сумочки, також відомі як "бананки", річ дуже практична і зручна. Не всім подобається, як "бананка" вписуються в повсякденні образи, але, якщо такий стиль вам до душі, сміливо купуйте такий аксесуар. Він точно вам знадобиться.

Що стосується цін на подібні сумки, вони варіюються від 7-8 доларів онлайн до 500-700 гривень у брендів.

Фото: aileenecho.com

Оригінальні шкарпетки

Яскраві шкарпетки тримаються в модних списках вже кілька років поспіль. Вони класно виглядають як з джинсами, так і з діловими брюками. Причому в другому випадку вони виглядають навіть більш яскраво і оригінально.

Купити такі шкарпетки можна всього за долар в інтернеті, а от у брендових магазинів ціна може трохи кусатися - від 200 до 500 або навіть 700 гривень за набір.

Фото: bigbudpress.com

Яскраві шнурки

Будь-яке взуття може заграти новими фарбами з яскравими незвичайними шнурками. Особливо якщо додати цей аксесуар до однотонних кросівок або осінніх черевиків.

Такі шнурки можна купити в інтернеті, на будь-якому базарі і практично в будь-якому магазині одягу та взуття. З ціною варто розраховувати на суму близько 100-200 гривень за пару.

Фото: etsy.com

Кепки

У 2020 році в моду знову прийшли класичні кепки. Важливо нагадати, що кепки зі стразами, яскравими малюнками, паттернами і так далі зараз не актуальні.

Однотонні кепки можна купити за 5-7 доларів онлайн, або ж піти в спортивний магазин, але там вони будуть коштувати значно дорожче - від 500-600 гривень.

Фото: walls.mybestdays.site

Берети

Осінь - час беретів, цей головний убір давно вважається класикою осінньої моди. Але важливо підходити до вибору берета уважно, адже неякісний аксесуар прослужить недовго і буде виглядати не кращим чином.

Вибирайте берети з якісних тканин, які не подразнюють шкіру і зручно сидять. Інакше при носінні ви будете постійно натирати лоб, а це, самі розумієте, не найприємніший "бонус".

Ціни на хороші берети варіюються від 300 до 600 гривень у брендів, а ось в інтернеті такі аксесуари краще не купувати, щоб не "нарватися" на неякісну річ.

Фото: freepeople.com

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору