Лайм

C чим не варто носити пуховик цього сезону: топ-5 невдалих комбінацій на замітку

Яких помилок слід уникати

Найбільш універсальним і популярним видом жіночого зимового одягу вважається пуховик. Ця куртка зігріє у вогкий день, захистить від дощу або снігу за допомогою капюшона, а також буде стильним рішенням завдяки різноманітності моделей і принтів. theLime вирішив розповісти, з чим не варто поєднувати пуховик цього сезону.

Капронові колготи

Помилка, яку часто роблять все модниці, надягаючи зимову куртку з тонкими, прозорими капроновими колготами, а іноді ще й з взуттям не по сезону (туфлями, кросівками). Це, по-перше, вважається ознакою несмаку, а по-друге, може відбитися на вашому здоров'ї. Для своїх зимових образів вибирайте щільні колготи і тепле взуття - навіть якщо ви хочете гуляти в кросівках, є утеплені моделі на хутрі.

Фото: pinterest.com

Також безглуздо виглядають капронові прозорі колготи в поєднанні з пуховиками, на яких є хутряні деталі.

Фото: pinterest.com

Міні спідниця

Ще одна поширена помилка - надягати міні-спідницю і короткий пуховик, довжина якого закінчується в тому ж місці, що і спідниця. Такі "модні" експерименти в мороз можуть потім відбитися на жіночому здоров'ї.

Фото: pinterest.com

Якщо ж ви не можете відмовитися від міні-спідниці в осінньо-зимовий сезон, підбирайте до неї досить щільні колготи або легінси, а також довгі стьобані куртки або пальто.

Фото: pinterest.com

Капелюх

Ні для кого не секрет, що капелюх допоможе зробити образ більш вишуканим і елегантним. Але цей головний убір абсолютно недоречний з більшістю моделей пуховиків і дутих курток, окрім жіночних варіантів з повітряною спідницею-дзвіночком. Плюс - капелюх не захистить вас від холодного вітру і снігу взимку, на капелюх, природно, не можна одягнути зверху капюшон куртки.

Фото: pinterest.com

Нижній шар одягу

Обираючи ультракороткий пуховик, пам'ятайте, що шар одягу, який під курткою, ні в якому разі не повинен виглядати. Особливо це стосується довгих оверсайз светрів і піджаків. Так що під ці деталі гардероба краще підібрати більш довгий пуховик.

Фото: pinterest.com

Пуховик і маленька сумка

Безглуздо виглядає масивний пуховик і маленький клатч або класична сумка - адже більша частина пуховиків відноситься до повсякденно-спортивної стилістики.

Верхній одяг на пуху краще носити з м'якою сумкою середнього або великого розміру або із каркасною сумкою, але з округленими краями.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно