Лайм

Як цієї зими одягаються українські знаменитості: 8 образів, які легко повторити

У чому піти на каток, прогулянку або святкову вечерю

Багатьом модницям взимку дуже складно зробити вибір - як одягатися стильно, але в той же час, щоб було тепло і зручно. Виявляється, переглядаючи фото в соціальних мережах зірок, можна почерпнути чимало ідей - від святкових луків до цілком буденних. theLime зібрав кілька цікавих образів українських селебріті, які ви з легкістю зможете повторити.

Телеведуча Катя Осадча в повсякденному житті вибирає комфорт - особливо, якщо це активний відпочинок. Для сімейного вечора на катку з чоловіком Юрієм Горбуновим вона одягла чорні брюки кльош і короткий пуховик яскраво-жовтого кольору. Доповнила свій образ синьою в'язаною шапкою.

Катя Осадча Фото: instagram.com/kosadcha

Вона дуже гармонійно і навіть патріотично виглядає з чоловіком Юрієм Горбуновим.

Катя Осадча та Юрій Горбунов Фото: instagram.com/kosadcha

Солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська любить виглядати яскраво не тільки на сцені, а й у житті. Вона одягла червоний костюм, що складається з теплого худі та спортивних штанів - відмінний варіант для прогулянки з дітьми.

Слава Камінська Фото: instagram.com/babaslavka

А колега Слави, співачка Вікторія Сміюха під час поїздки в Буковель обрала лук з довгим світловідбивним пуховиком золотистого кольору і яскраво-жовтими аксесуарами.

Вікторія Смеюха Фото: instagram.com/vikanablack

Телеведуча Маша Єфросиніна в повсякденному житті віддає перевагу зручним худі, спортивним штанам і пуховикам. Однак для зйомок вона може і вбратися святково. Так, наприклад, як на цьому фото: вона обрала лук, що складається із бірюзової сукні з ниткою люрексу, білих чобіт і шуби з еко-хутра в тон до сукні.

Маша Єфросиніна Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Співачка Настя Каменських любить перевтілюватися на сцені. А в соцмережах часто демонструє свої повсякденні луки. На замітку можна взяти як варіант для виходу в світ - білий брючний костюм, що складається з топа, брюк-кюлотів і піджака оверсайз. Якщо ви хочете повторити цей образ взимку, замість топа краще підберіть блузу або водолазку.

Настя Каменських Фото: instagram.com/kamenskux

Ще один образ співачки - в стилі кежуал - з джинсами і яскравим кардиганом гірчичного кольору.

Настя Каменських з подругою Фото: instagram.com/kamenskux

А головна холостячка країни, актриса Ксенія Мішина також любить спортивні худі та джинси - в такому вигляді дійсно зручно займатися домашніми справами і грати з сином.

Ксенія Мішина з сином Платоном Фото: instagram.com/misha.k.ua

Для виходу в світ Ксенія вибирає не тільки сукні, що підкреслюють її витончену фігуру, але і брючні костюми з масивними прикрасами.

Ксенія Мішина Фото: instagram.com/misha.k.ua

Телеведуча Лілія Ребрик - теж прихильниця теплих зимових луків з худі.

Лілія Ребрик Фото: instagram.com/liliia.rebrik

А для прогулянки вона обрала шкіряні легінси, яскраво-червону парку і бежеві уггі. Свій образ вона доповнила маленьким клатчем і червоною шапкою.

Лілія Ребрик Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Співачка і багатодітна мама Alyosha (справжнє ім'я - Олена) на репетицію одягла шкіряні штани і білу блузу з об'ємними рукавами.

Аlyosha Фото: instagram.com/alyoshasinger

Вона також слідує трендам і у виборі верхнього одягу - її гардероб прикрашає еко-шуба блакитного кольору.

Аlyosha Фото: instagram.com/alyoshasinger

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору