Лайм

Як цієї весни носити брючний костюм: 8 стильних образів в офіс і на вечірку

За допомогою чого можна урізноманітнити свої луки

Навесні в гардеробі кожної модниці, крім спідниці-олівця, повинен бути хоча б один брючний костюм. theLime вирішив підібрати для вас кілька варіантів таких костюмів, в яких можна з'явитися як на роботі, так і на званій вечері.

Зазначимо, що жіночий костюм, що складається з піджака і брюк, це безпрограшний варіант для будь-якої фігури і будь-якої події.

Існує величезна кількість фасонів брючного костюма: це можуть бути однобортні та двобортні вироби, з дрібним малюнком (смужка, клітинка і навіть ялинка), виконані з атласних тканин, вони можуть мати укорочені брюки або піджак оверсайз і багато іншого.

Цієї весни в моді будуть брючні костюми яскравих неонових відтінків: помаранчевий, рожевий, фуксія, червоний, аквамариновий. Їх ви можете поєднувати з верхнім одягом нейтрального відтінку або ж підібрати в тон. На більш теплу весну можна обрати укорочені брюки, капрі, шорти. Також приділіть особливу увагу аксесуарам - вони повинні бути непомітними.

Фото: pinterest.com

Для походу на побачення підійде брючний костюм молочного відтінку з брюками кльош та стрілками, який можна доповнити взуттям на високих підборах. А замість сорочки або блузи в новому сезоні під жакет дизайнери рекомендують носити бра (бралети, топи).

Фото: pinterest.com

Також стильним буде лук, що складається з оверсайз піджака з накладними кишенями і широкими брюками. Щоб підкреслити лінію талії та збалансувати силует, можна пов'язати ремінь поверх піджака.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант на весну - костюм-трійка. Наприклад, ви можете обрати бежевий брючний костюм, доповнити його жилетом такого ж кольору і білими лоферами, і в такому вигляді відправитись в офіс. Якщо ж ви прямуєте на вечірку, взуття можна змінити на більш елегантне, а замість великої сумки взяти клатч.

Фото: pinterest.com

Створити образ в стилі casual можна за допомогою брючного костюма в клітинку. Обирайте брюки прямого крою, а жакет - подовжений. Якщо на вулиці ще прохолодно - доповніть образ однотонною водолазкою і ботильйонами, а коли потеплішає - замініть взуття на кросівки.

Фото: pinterest.com

Ще один тренд сезону - костюм з елементами печворку. Зазначимо, що печворк, або як його ще називають клаптикове шиття - це вид рукоділля, в якому за принципом мозаїки зшивається виріб зі шматочків тканини.

Фото: pinterest.com

Незмінно в тренді залишаються костюми з принтом в клітинку, смужку і гусячу лапку. Під такі наряди обирайте непомітні аксесуари і однотонний верхній одяг.

Фото: pinterest.com

Більш того, деякі панянки обирають брючний костюм в якості одягу для важливих заходів, таких, як, наприклад, весілля або день народження. Як цей костюм з бахромою зі стразів на спині. У такому образі ви запам'ятається всім гостям на вечірці.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей