Лайм

Леся Нікітюк показала незвичайний фасон джинсів, який увійшов у моду в 2023 році: фото

Джинси печворк – ще один тренд сезону

У гардеробі модниць влітку 2023 року з'явилися спідниці довжини міді для повсякденних луків, трендові шорти-бермуди для пляжних та повсякденних образів, літні костюми із шортами для ділових нарад та робочих зустрічей. А також джинси печворк, які зараз стали модним трендом. theLime вирішив докладніше розповісти, із чим цю модель носить популярна українська телеведуча Леся Нікітюк.

Читайте також: Як виглядають жіночі джинси джогери, які стали зручним трендом 2023 року: фото.

Як і багато українських блогерів, ведуча має свій власний стиль і намагається слідувати модним трендам. Вона часто ділиться зі своїми підписниками у соцмережі Instagram знімками як у повсякденних луках, так і образами зі зйомок та різноманітних заходів.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Цього разу вона продемонструвала образ із вузькими брюками з деніму в стилі печворк, зшитими із джинсової тканини різного кольору. Такий незвичний низ вона доповнила білою майкою, яку заправила у штани, а також відкритими босоніжками на високих шпильках та мініатюрною сумкою у трендовому відтінку металік.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Леся Нікітюк обрала фасон скіні, який разом із контрастними джинсовими вставками вигідно підкреслив її довгі ноги та тендітну фігуру.

Фото: колаж із фото instagram.com/lesia_nikituk

Читайте також: Відкриті плечі та поділ з рюшами: Леся Нікітюк та Даша Квіткова показали, які сукні зараз у моді.

Зазначимо, що печворк або, як ще його називають, клаптикове шиття, клаптикова техніка це вид рукоділля, в якому за принципом мозаїки зшивається цільний виріб зі шматочків тканини (клаптиків). Найчастіше таку техніку застосовують для виготовлення стьобаних виробів (клаптикових ковдр), проте цього сезону одяг печворк став справжнім трендом.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Для стильного повсякденного луку пригляньте джинси печворк прямого крою. Доповнити їх можна білою футболкою та класичними чорними лоферами.

Фото: pinterest.com

Якщо ви полюляєте виділятися з натовпу, підберіть джинси печворк, пошиті не тільки з деніму різного кольору, але й інших тканин із різними принтами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також такі штани можна поєднувати з білою блузкою та однотонною джинсовою курткою. Доповніть лук босоніжками на високих підборах, непомітними аксесуарами та сонцезахисними окулярами.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант джинси печворк з клаптиками, які мають необроблені краї з нитками, що стирчать. Надягайте їх із білим топом, кедами та невеликою сумкою через плече.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

У більш прохолодні дні джинси печворк можна доповнити блузкою або гольфом, а також подовженим піджаком, класичними лоферами та шкіряним рюкзаком. У такому вигляді можна відправитися як в офіс, якщо у вас немає суворого дрес-коду, або ж у справах, а також на зустріч із подругами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Які тренди ретро-моди стали популярними у 2023 році: їх усі носять.
  2. Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону.
  3. Всього один предмет гардеробу зробить будь-який жіночий образ більш модним: фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей