Лайм

Сергія Притулу звинувачують у причетності до "російського" шоу. Ведучий загрожує уходом з проекту. Що відбувається?

Телеведучий прокоментував скандал

Навесні на Новому каналі стартує інтелектуальне шоу "Де логіка?", ведучим якого став Сергій Притула. У той же час програма з такою ж назвою та схожим форматом вже кілька років виходить на російському ТНТ. Тепер український телеканал звинувачують в тому, що у них домовленості з РФ, а шоумена - у "зраді".

Притула відреагував на звинувачення в мережі, і написав у Facebook розгорнутий пост. Насамперед ведучий вирішив пояснити людям, які не причетні до телебачення, "внутрішню кухню".

Сергій Притула Фото: Новий канал

"Коли ведучий заходить у проект, то він запитує продюсера: "Власна розробка чи куплений формат"? - роз'яснює ведучий. - І коли я заходив у проект "Де логіка?" я це питання ставив. Відповіли: "Формат". В принципі, все. Далі ти занурюєшся в роботу, бо відповідь "формат" означає, що продукт або ізраїльський, або куплений у Нідерландах, або в США, або у Великобританії тощо. Ну бо я ще ніколи не чув про якісь росіянські формати".

Притула стверджує, що з самого початку знав, що російський телеканал теж транслює цю програму, і нічого дивного він в цьому не бачить, адже формати багатьох телевізійних шоу в Україні та Росії збігаються.

"Але там [у Росії] так само йдуть і "Хто зверху?", І "Інтуіція", і "Голос країни", і "Х-фактор". Тому що формат купується десь закордоном, а потім адаптується в різних країнах", - відзначає ведучий.

До того ж Сергій Притула ніби як поцікавився у керівництва Нового каналу, чи немає у них домовленостей з російським ТНТ, і на що йому відповіли, що ні.

Фрагмент зі зйомок шоу "Де логіка?" Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed

"Але зрада неслась наче снігова лавина і фейсбук спільнота почала активно забивати цвяхи у віртуальну труну моєї кар’єри та репутації! Став «псевдо» мій патріотизм, на нуль множились роки присвячені популяризації української мови, а волонтерська діяльність називалась піаром та прикриттям для темних справ з продажу душі кремлівським старцям!", - скаржиться ведучий.

Тоді Притула знову пішов на телеканал з вимогою пояснити йому, кому належать права на шоу "Де логіка?". Керівництво "Нового" не змогло відразу дати відповідь, і за станом на сьогодні шоумен знаходиться в "режимі очікування".

У висновку Сергій Притула заявив: якщо за цим проектом дійсно стоїть Росія, то "ноги його не буде" у наступних сезонах шоу.

"Де логіка?" - гумористичне інтелектуальне шоу за участю зірок. Учасники діляться на дві команди, чоловіки та жінки, і змагаються протягом чотирьох раундів на логіку та кмітливість.

  • У жовтні минулого року ряд українських ЗМІ з сумнівною репутацією поширив нібито інтерв'ю колишньої дружини Сергія Притули, яка раптом вирішила розповісти про жорстокість екс-чоловіка. Але якщо розібратися, вся ця історія - черговий фейк, над яким посміялися і сама Юлія, і ведучий.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як позбутися пирію на городі: кілька способів, які справді працюють

Як боротися з пирієм на городі - ефективні способи, які допоможуть позбутися бур'яну на участку - прості лайфхаки

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару