Лайм

Чи правда, що Єлизавета II замовила 80 футболок Роналду для королівського двору та чекає на автограф футболіста

Як ви вже могли здогадатися, ні

У Telegram-каналах та ЗМІ, які висвітлюють спортивні події, з'явилася інформація про те, що Єлизавета II нібито замовила 80 футболок Кріштіану Роналду для Королівського двору та особисто звернулася до "Манчестер Юнайтед" із проханням зарезервувати першу футболку, підписану португальською зіркою футболу. Мовляв, Роналду став першою людиною в історії, у якої автограф просить сама королева Великобританії.

Чутки запустили з твіттер-аккаунта Sport Innovation Society, після чого вони розійшлися мережею. Та як би мило все це не звучало, історія виявилася абсолютною фантастикою, що пізніше визнали й автори першого твіту.

Фото: Twitter / @sis

Новина про повернення Кріштіану Роналду з "Ювентуса" до "Манчестера" через 12 років стала справжньою сенсацією для поціновувачів футболу. Здається, радість шанувальників не мала меж і історія про королеву Великобританії здалася цільовій аудиторії цілком імовірною. Хоча у деяких уважних британців все ж виникли питання.

По-перше, Єлизавета II не є прихильницею "Манчестер Юнайтед". Принаймні вона ніколи не висловлювала свою підтримку клубу або будь-яких емоцій з приводу футболу в цілому. По-друге, раніше монаршій особі вже приписували велику любов до клубів "Вест Хем Юнайтед" та "Арсенал", але чи відповідає ця інформація дійсностів, напевно знають тільки близькі королеви.

Дискусії навколо історії з футболками ставали все спекотнішими і незабаром Sport Innovation Society видалив свій твіт. Замість нього з'явився наступний: "Ми не змогли отримати підтвердження цієї інформації від королеви або Роналду, тож вирішили видалити твіт. Приносимо свої вибачення".

Такі справи.

  • В молодості королева Великобританії частенько виходила на прогулянки та публічні заходи з фотоапаратом. До Всесвітнього дня фотографії Букінгемський палац показав рідкісні кадри Єлизавети II.
  • Фотографією захоплюється і герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон. Минулого року дружина принца Гаррі зробила портрети людей, які пережили Голокост, і нещодавно ці кадри увійшли до експозиції Імперського військового музею в Лондоні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати