RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Як знайти ключик до чоловіка: поради астрологів для кожного знака Зодіаку

Астрологи дали поради жінкам, як завоювати чоловіка, знаючи його "слабкі" місця за знаком Зодіаку.

Про це повідомляє Unian.

Овен

Особливість такого чоловіка - простота та безпосередність. Тому завоювати серце Овна зможуть жінки турботливі і які мають відмінне почуття гумору.

Телець

Представники цього знака доволі "домашні". Вони дуже цінують затишок та відчуття "жіночої руки".

Близнюки

Шлях до серця чоловіків-Близнюків лежить через шлунок. Вони обирають упевнених у собі жінок, які водночас і бізнес-леді, і домогосподарки. Любов та достаток чекає на таких партнерок.

Рак

Раків можуть завоювати творчі натури, тому попрацюйте над власною креативністю, яскравістю та активністю.

Лев

Такі чоловіки люблять турботу та дуже багато уваги. Вони не переносять, коли їм щось обіцяють і не виконують. Огорніть Левів теплом, турботою та визнанням величі.

Діва

Цей знак вирізняється активністю та ініціативністю. Те ж саме вони шукають і в обраниці. Діви-чоловіки обожнюють жінок, за якими "не встигають".

Терези

Це поціновувачі зовнішньої краси. У першу чергу, обирають за фігурою та тілом, лише потім звертають увагу на внутрішні якості.

Скорпіон

Цей знак шукає романтичних, жіночних та м'яких натур. Цінують тих, хто ладен годити та проявляти себе, як хороша господиня.

Стрілець

Такі чоловіки шукають активних мандрівниць, які володіють чималими знаннями. Супутниця повинна легко підтримати будь-яку тему для розмови.

Козеріг

Обирають жінок, які готові взяти на себе обов'язки лідера. При цьому такі чоловіки не збираються бути підкаблучниками. Просто їм комфортно, коли хтось бере відповідальність.

Водолій

Цей знак може закохатися у жінку, яка в житті не шукає легких шляхів.

Риби

Такі чоловіки люблять домашніх, спокійних дівчат, які здатні приготувати смачну вечерю та поїхати у яскраву незаплановану подорож.

Раніше ми писали, від зовнішності і харизми яких чоловіків за знаком Зодіаку божеволіють всі жінки.