RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Цікава новина для Близнюків та фінансові проблеми для Дів: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 10 серпня

Відомий астролог Тамара Глоба склала гороскоп на середу, 10 серпня. За її словами, всім знакам зодіакального кола необхідно подбати про своє здоров'я.

Що буде у вересні з роботою, грошима та на любовному фронті: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Про це пише rsute.

Овен

Овнам краще зайнятися саморозвитком – це призведе їх до постановки та досягнення нових цілей. Головне, щоб вони були власними.

Телець

Тельцям добре присвятити день приємним домашнім клопотам. Увечері необхідно виявляти обережність у незнайомих місцях та у спілкуванні з незнайомими людьми.

Близнюки

Цього дня варто приділити особливу увагу здоровому харчуванню. На Близнюків чекає важлива новина, пов'язана з кар'єрою чи бізнесом.

Рак

Цього дня необхідно вибрати точну позицію та до останнього її дотримуватися, попри вплив заздрісників. Також це стосується покупок.

Лев

Середа принесе Левам перешкоди на роботі та в особистому житті, що загартує їх характер. Варто прислухатися до порад партнера.

Діва

Астролог попереджає Дів про фінансові проблеми. Не беріть у борг, у разі потреби краще взяти кредит у банку.

Терези

Розташування планет вказує на проблеми та неприємності. Тримайте себе в руках і не зловживайте шкідливою їжею. Також добре зайнятися спортом.

Скорпіон

Скорпіонам захочеться сховатись з головою під ковдру. Краще цього не робити, а уважно ловити слова начальства. Увечері настрій покращить приємний сюрприз.

Стрілець

Стрільці потраплять у ситуацію, яка їх засмутить. Але якщо подивитися на неї під іншим кутом, можна побачити можливість отримати користь.

Козеріг

Козерогів накриє ностальгія за дружніми стосунками, що завершились. Потрібно тверезо подивитися на минуле. Можливо, виявиться, що шкодувати й нема про що.

Водолій

Схильність до поспішних висновків може принести неприємності, а рішення, ухвалені після ретельного аналізу, – приємний сюрприз.

Риби

На Риб цього дня чекають проблеми у любовних стосунках та приємна новина від старого друга.

Раніше астрологи склали рейтинг чоловічих знаків Зодіаку, яких можна вважати затятими холостяками.