RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Прощавай, біль: дизайнер придумав "розумну" устілку для туфель на високих підборах

Італійська компанія GAIT-TECH розробила "розумну" устілку для взуття на високій платформі, яка знижує ризик для здоров'я і перерозподіляє тиск по всій стопі.

Про це пише британський таблоїд The Daily Mail.

За даними журналістів, "розумна" устілка від італійських розробників із GAIT-TECH амортизує удари при ходьбі та перерозподіляє тиск по стопі. Її вбудовують ще на стадії виготовлення взуття, тому її не видно при використанні.

Читайте також: Як захистити ноги від морозів: три лайфхаки утеплення взуття

Італійську розробку представили на виставці Consumer Electronics Show, що проходила у Лас-Вегасі. Журналісти поки що не володіють інформацією, чи потрапить "розумна" устілка у масовий продаж.

У ході конференції розробники зазначили, що аксесуар коштуватиме менше 20 євро, що є прийнятною ціною для світових виробників. "Розумна" устілка, виготовлена з переробленого полімеру, покращить жіноче здоров'я, полегшить біль та запобігає травмам.

"Взуття на підборах завжди являло собою найкраще з точки зору іміджу, чуттєвості та жіночності. Рішення для устілки GAIT-TECH забезпечує відчуття комфорту та балансу, які ніколи не відчувалися на підборах, дозволяючи жінкам носити взуття з кращою амортизацією та меншим болем. Устілка зробить сідничні м'язи і живіт менш опухлими і пружнішими, надаючи власнику активну та динамічну ходу" , - стверджує керівництво компанії.

Устілка була створена, щоб перерозподілити підвищене навантаження між головками плеснових кісток, зробивши роботу 1-ї та 5-ї плеснових кісток більш ефективною, а також знизивши тиск навантаження над іншими трьома.

Раніше ми розповідали, як висушити взуття взимку без опалення та світла.