RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Повторив долю Маріуполя: фото руїн Бахмута, зняте з висоти пташиного польоту

Збройні Сили України докладають надлюдських зусиль для оборони Бахмута й недопущення просування ворога на цьому напрямку. Тим часом російські окупанти місяцями не можуть окупувати місто, натомість вони руйнують його вщент, як це зробили з Маріуполем.

Про це свідчить фотографія Бахмута, зроблена з висоти пташиного польоту.

У Бахмуті немає жодного вцілілого будинку - до кожного з них прийшов "русский мир" у вигляді артилерійських снарядів, ракет та інших засобів знищення всього живого. Російські окупанти слідують своїй тактиці "освобождения", звільняючи місто від життя і спокою.

Читайте також: Лівого берега більше немає: у мережі показали знесення будинків у Маріуполі, відео

На фотографії можна побачити, що приватні житлові будинки й інша малоповерхова забудова повністю зруйнована - її у буквальному сенсі росіяни зрівняли із землею. У багатоповерхівках знесені під'їзди від ворожих обстрілів. Видно, як над деякими будинками піднімається дим, куди нещодавно влучив російський снаряд. Дороги усіяні вирвами від бомбардувань.

Безперестанні обстріли впродовж місяців перетворили центр соляної промисловості України з населенням близько 76 тисяч осіб на місто-привид, як це колись відбулося й з Маріуполем.

Бої за місто тривають. ЗСУ продовжують відбивати численні штурми російських окупантів, які не шкодуючи свої життя йдуть на смерть заради амбіцій кремлівського диктатора.

Раніше "Апостроф" показував супутникові знімки Бахмута "до" та "після". Всього за декілька місяців у місті не залишилося "живого" місця - обстріли російських окупантів зруйнували кожну будівлю.