RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

В Бєлгородській області свіжа "бавовна": влада оголосила про евакуацію дітей з двох районів

У різних містах Росії останнім часом все частіше трапляється "бавовна" – у ніч проти 31 травня горів Афіпський нафтопереробний завод у Краснодарському краї, а також був обстріл Шебекіно Бєлгородської області. Влада ухвалила рішення про евакуацію дітей із регіону.

Про це повідомив губернатор регіону В'ячеслав Гладков у Telegram-каналі.

За його словами, о 3:15 по місту було завдано масованого удару, що став одним з чергових останнім часом. Повідомляється, що удар припав по центру.

"Чотири людини постраждали. Всім надається допомога. Ніхто, слава богу, не загинув. Двоє були оперативно доставлені до лікарні Бєлгорода. У чоловіка осколкові поранення шиї та спини, стан важкий, у жінки осколкові поранення руки та передпліччя. Зараз лікарями проводяться всі необхідні обстеження Ще дві жінки відмовилися від госпіталізації, їм надано допомогу на місці", - розповів губернатор.

Читайте також: Ранок почався не з кави: безпілотники атакували Москву та Підмосков'я, фото та відео

Він також розповів, що вікна у восьми багатоквартирних та чотирьох приватних будинках були пошкоджені, фасади та покрівля зазнали серйозних пошкоджень через атаку снарядами системи "Град". Школа та дві адміністративні будівлі також постраждали. Один із магазинів повністю згорів, а 12 автомобілів отримали різні пошкодження. Наразі співробітники адміністрації розпочинають огляд території для оцінки збитків. Роботи з відновлення будуть розпочаті вже сьогодні, їх обсяг значний.

Гладков підкреслив, що через погіршення ситуації у Шебекінському та Грайворонському округах було ухвалено рішення евакуювати дітей. Зокрема, перші 300 уже сьогодні поїдуть до Воронежа.

Раніше ми публікували меми та фотожаби на атаку дронів по Москві.

  • Вас може зацікавити:

"Бавовна" не припиняється: у Москві спалахнув житловий комплекс біля Академії ФСБ

У Москві чергова "бавовна": після вибуху в супермаркеті спалахнула пожежа. Відео

"Бавовна" відвідала не тільки Бєлгород: уночі в Росії прогриміли вибухи