RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Настала чорна смуга: чотири знаки Зодіаку цього літа чекають неприємності

Астрологи, які раніше розповіли про літні сюрпризи для всіх знаків зодіаку, назвали чотири сузір'я, на які чекає непростий період.

Про це пише "Апостроф".

Читайте також: Раки отримають фінансову винагороду, а Львів чекає успіх: гороскоп на червень для всіх

Рак

Будьте готові до того, що у липні вам не вистачатиме фінансів. Вам слід переглянути джерела доходів та постаратися не робити зайвих покупок. Також, неприємності можуть торкнутися особистого життя. Вам доведеться зробити важкий вибір чи почути неприємну правду про близьких.

Діва

Вам доведеться зіткнутися із несприятливими обставинами. Плани руйнуватимуться, зустрічі скасовуватимуться, а оточення люди можуть приносити неприємні сюрпризи. Щоб досягти балансу, приділіть час для фізичних вправ та медитації. Уникайте конфліктів, виявляйте терпіння та впевненість. Приготуйтеся до того, що у ваше життя можуть повернутись люди з минулого.

Водолій

Водолії зіткнуться з черговими випробуваннями та напругою у відносинах з рідними та близькими. Також виникнуть фінансові проблеми. Цього літа ви замислитеся про те, чи варто продовжувати стосунки зі своєю другою половиною. Не гарячкуйте, обговоріть свої переживання з партнером.

Риби

Цього літа у вашому житті буде багато проблем, але труднощі надихнуть вас до здійснення. Ймовірно, ви можете відчувати відсутність сил та натхнення, але цей період необхідно подолати і за чорною смугою настане біла.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав, які два знаки Зодіаку можуть зустріти кохання на початку літа.

Вас також може зацікавити:

Завжди заступляться за свого чоловіка: найкмітливіші знаки Зодіаку

Вони народжуються з добрим серцем: три найшляхетніші знаки Зодіаку

З ними важко порозумітися: сім імен, які носять жінки з нестерпним характером