RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Будівельникам путінського моста в Крим знайшли нове "мегазамовлення"

Структури наближеного до президента Росії олігарха Аркадія Ротенберга, які закінчують будівництво Керченського мосту, можуть потім перекинути на інший масштабний інфраструктурний проект по сусідству: суховантажний район порту Тамань.

Про це пише "Комерсант".

Джерела видання зазначають, що серйозних альтернатив для застосування вже створених великих містобудівних загонів і закупленої дорогої техніки поки немає.

За інформацією журналістів, на нараді про будівництво порту в Тамані 1 листопада віце-прем'єр РФ Максим Акімов запропонував майбутньому концесіонеру і інвесторам терміналів опрацювати питання про використання в проекті потужностей організацій, задіяних на будівництві Кримського мосту.

Не дивлячись на те, що в уряді РФ заявили, що "про конкретні компанії не йшлося", джерела видання вважають, що до будівництва будуть залучені саме структури генпідрядника моста ТОВ "Стройгазмонтаж" (СГМ) Аркадія Ротенберга

При цьому педставітель сім'ї Ротенбергів заявила, що "у неї немає інформації з цього питання", і відмовилася від коментарів.

Обсяг робіт в Тамані тільки по федеральних об'єктів порту оцінюється в 65 млрд руб., підрядники зможуть претендувати і на будівництво терміналів для приватних інвесторів порту.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилися свіжі відео будівництва Керченського мосту, зняті з землі і повітря.