RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Якщо діяльність вашої компанії змінює світ на краще - ви на правильному шляху - Костянтин Круглов

партнерський матеріал

21 вересня в Інституті психології і підприємництва відбувся круглий стіл на тему "Лідерство та командна робота в новій економіці".

У роботі круглого столу взяв участь відомий український фінансист, керуючий партнер міжнародної фінансово-юридичної холдингу "Universum" Костянтин Олександрович Круглов.

Формат роботи круглого столу припускав безпосереднє спілкування студентів з представниками українського бізнесу, а також можливість брати участь в дискусіях на тему лідерства та побудови конкурентоспроможної команди.

В ході роботи круглого столу Костянтин Олександрович поділився зі студентами власним досвідом ведення бізнесу, а також розповів, як на практиці конвертувати отримані знання в побудову успішного бізнесу.

"Коли для реалізації проекту ретельно підбираються люди, утворюється команда на довгі роки. Кожна компанія, кожен бізнес - це, перш за все психічний потенціал людей, які в ньому працюють. Їх думки і інтенції, їх внутрішній світ. І важливо усвідомлювати яке метафізичне послання несуть ці люди своїм клієнтам, партнерам, всьому світу. чи стає життя людей краще від результатів діяльності компанії або це всього лише спосіб заробляння грошей? Я завжди ставлю собі ці питання. Якщо діяльність вашої компанії приносить користь і змінює світ навколо в кращу сторону, значить ви на правильному шляху" - резюмував Костянтин Круглов.