RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Що показали на презентації Apple: всі подробиці, фото і ціни новинок

Компанія Apple представила нові ноутбук MacBook Air, настільний комп'ютер Mac mini, а також планшети iPad Pro.

Новинки були представлені на презентації компанії 30 жовтня, повідомляє N+1.

MacBook Air має суттєві відмінності від попередніх моделей. Головна з них - екран з роздільною здатністю 2560 × 1600. Завдяки зменшеним рамкам навколо екрану ноутбук тепер займає на 17 відсотків менший обсяг. Крім того, оновилися і інтерфейси для підключення зовнішніх пристроїв - два порти Thunderbolt 3 (мають роз'єм, сумісний з USB-C) і 3,5-міліметровий роз'єм для аудіопристроїв.

Продажі MacBook Air нового покоління почнуться 7 листопада за ціною від 1199 доларів.

Детальніше про характеристики MacBook Air і ціни читайте тут.

Mac mini будуть випущені з 4- і 6-ядерними процесорами Intel Core восьмого покоління, оперативною пам'яттю формату SO-DIMM з частотою 2666 гігагерц і обсягом до 64 гігабайт, SSD об'ємом до двох терабайт, а також чіпом Apple T2.

Mac mini надійдуть у продаж також 7 листопада за ціною від 799 доларів.

Більш детально ознайомитися з характеристиками Mac mini і цінами можна за посиланням.

iPad Pro оснащений LCD-матрицею з роздільною здатністю 2388 × 1668 пікселів і діагоналлю 11 дюймів для молодшої версії і 12,9 дюйма. Завдяки зменшеним рамкам навколо екрану обсяг планшета зменшився на 25 відсотків. Як і iPhone, нові iPad позбавлені фізичної кнопки під екраном, але обладнані системою біометричної аутентифікації Face ID.

У планшетах встановлений новий 8-ядерний процесор Apple A12X Bionic, виконаний по 7-нанометровим техпроцесом. У ньому встановлено співпроцесор для нейромережевих обчислень, що виконує 5 трильйонів операцій в секунду.

Мабуть, саме незвичайна відмінність нової моделі полягає в тому, що Apple замінила порт Lightning на більш швидкий і поширений роз'єм USB-C. Завдяки цьому користувачі зможуть безпосередньо підключати багато пристроїв, а також заряджати їх від акумулятора iPad.

Продажі нових iPad почнуться 7 листопада за ціною 799 доларів за 11-дюймову версію з 64 гігабайтами пам'яті і 999 доларів за 12,9-дюймову версію з 64 гігабайтами пам'яті.

Як повідомляв "Апостроф", 12 вересня в "Театрі Стіва Джобса" в Купертіно (Каліфорнія) відбулася осіння презентація новинок компанії Apple.

За матеріалами N+1