RU  UA

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

ПриватБанк отримав величезну компенсацію у справі Коломойського: названа сума

За рішенням Апеляційного суду Лондона, державний ПриватБанк отримав повну суму відшкодування витрат в розмірі 10,9 млн фунтів стерлінгів від колишніх власників банку Ігоря Коломойського, Геннадія Боголюбова та шести корпоративних відповідачів.

Про це повідомляє прес-служба держбанку.

"Сплачена сума включає 3,4 млн фунтів стерлінгів в рахунок витрат банку, понесених в суді першої та апеляційної інстанції, а також повернення 7,5 млн фунтів стерлінгів, сплачених банком відповідачам в грудні 2018 року", - сказано в повідомленні.

У прес-службі банку уточнили, що відшкодування витрат стало наслідком задоволення апеляційної скарги в Лондоні минулого місяця. Остаточна сума зобов'язання відповідачів по відшкодуванню витрат, понесених держбанком в суді першої та апеляційної інстанції, буде "визначена належним чином".

Як повідомляв "Апостроф", раніше Північний апеляційний господарський суд, розташований в Києві, 4 листопада задовольнив позов компанії "Тех-Трейд-Інвест" до "ПриватБанку" і визнав недійсними її борги на загальну суму в 7,5 мільярда гривень.