RU  UA

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Транспорт та зв'язок

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Facebook створює новий месенджер з унікальними можливостями

Соцмережа Facebook розробляє новий месенджер під назвою Threads. З його допомогою користувачі, що належить до Facebook сервісу Instagram зможуть обмінюватися повідомленнями і контентом з близькими друзями.

Про це повідомляє The Verge .

Зараз додаток Threads проходить внутрішнє тестування в Facebook. Представники Instagram відмовилися коментувати чутки про новий мессенджер.

У 2017 році повідомлялося, що команда сервісу працює над власним месенджером Direct, але в травні цього року проект було закрито: бета-тестерам не сподобалося, що для відправки повідомлень друзям з Instagram потрібно перемикатися на окремий додаток. У той же час в Instagram відзначали, що зацікавлені в створенні нових систем обміну повідомленнями. Після закриття проекту Direct розробники цієї програми були переведені в команду Facebook Messenger.

За інформацією The Verge, додаток Threads автоматично ділиться з близькими друзями користувача інформацією - оновлювані статуси можуть містити інформацію про місце розташування, швидкості і рівень заряду батареї смартфона. Також сервіс підтримує ручне оновлення статусів, які відображаються в стрічці разом з повідомленнями.

Поки невідомо, коли додаток Threads буде офіційно представлено і він стане доступним користувачам. The Verge не виключає, що сервіс стане популярним і допоможе Instagram в конкуренції з сервісом Snapchat, який став засобом спілкування з близькими друзями для значної частини своєї аудиторії.

Як повідомляв "Апостроф", Facebook заблокував найбільший український патріотичний паблік .