RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Транспорт та зв'язок

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Надійшла істерія західних ЗМІ: над Україною практично не літають літаки, мапа

Станом на вечір неділі, 13 лютого, в українському повітряному просторі різко зменшився рух літаків через наростання загрози повноцінного збройного вторгнення Росії в Україну. Судячи з мапи польотів, ймовірно, Україну намагаються облітати.

Про це свідчать дані інтернет-сервісу щодо відстеження польотів Flightradar24.

Зазвичай над Україною рух літаків набагато активніший, а станом на 23.00, 13 лютого, їх залишився зовсім мало. Більшість зафіксованих авіарейсів - з території нашої країни, і лише один-два - транзитні.

Фото: flightradar24.com

Фото: flightradar24.com

Фото: flightradar24.com

Раніше ми інформували, що рух у повітряному просторі України може бути обмежений з 14 лютого. Про це заявив народний депутат із фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко.

Нагадаємо, у неділю ввечері, 13 лютого, відбулися термінові збори Кабміну. За їх підсумками, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що уряд країни виділив 16,6 млрд грн для страхових та лізингових компаній на знак гарантії безперебійності авіарейсів в українському повітряному просторі.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": Страхова не дає добро: як інформаційні війни вдарили по авіасполученню з Україною