RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Києві прощаються з екс-мером Олександром Омельченком: фото і відео

У понеділок, 29 листопада, прості кияни, політики та чиновники масово беруть участь у церемонії прощання з Олександром Омельченком, екс-мером та колишнім головою Київської міськадміністрації. Біля труни з тілом покійного виставлено почесну варту.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Церемонія проходить у Колонній залі столичної мерії (вул. Хрещатик, 36, 2-й поверх). Нинішній міський голова Києва – Віталій Кличко – тепло відгукнувся про покійного на церемонії прощання.

"Сан Санич, як ми його називали, любив Київ. А кияни – поважали Омельченка. Для мене він був старшим товаришем і багато в чому наставником. Завжди енергійний і завзятий, мудрий і з гумором, з великим інтересом до життя та людей. Таким я буду пам'ятати Сан Санича. Світла пам'ять", – сказав Кличко.

Як повідомляє мерія, церемонія прощання з Олександром Омельченком триватиме до 13:30, після чого на Байковому цвинтарі відбудеться поховання.

Нагадаємо, Олександр Омельченко помер 25 листопада від ускладнень, викликаних коронавірусною хворобою. Колишньому меру йшов 84-й рік.