RU  UA

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Вибух в житловому будинку під Києвом: з'явилися нові фото і подробиці з місця трагедії

Представники спецслужб підтвердили, що під час вибуху в багатоквартирному будинку в с. Білогородка під Києвом загинула як мінімум одна людина. Місце події опечатали, але мешканці вже хочуть повернутися.

Про це повідомляє "Сегодня".

За даними ЗМІ, мешканці з'їхалися до будинку, де вчора, 21 червня, стався вибух. Вони хочуть дізнатися, коли зможуть повернутися. Будинок і прилегла територія опечатані.

Як повідомляється на сайті Київської обласної адміністрації, минулу ніч постраждалі провели в тимчасових центрах допомоги і т.д. На даний момент все ще вирішується питання про їхнє місце проживання.

"Зараз вирішуємо питання їх розселення. Частина має можливість залишитися у родичів або знайомих. Для інших ми прямо зараз облаштовуємо в місцевому будинку культури центр допомоги і місце для ночівлі. Також ведемо переговори з забудовниками і керівниками готелів для тимчасового відселення постраждалих. Людей забезпечимо всім необхідним . Вночі будинок охоронятиметься", - прокоментував глава обладміністрації Василь Володін.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що рівно рік тому 21 червня 2020 на житловому масиві Позняки в Дарницькому районі столиці, вибухнув газ в десятиповерховому будинку.