RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Лайм

Новини

19 вересня

Всі новини

«Ти загубив мій телефон»: Маша Єфросиніна звернулася до чоловіка

На честь річниці весілля українська телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна привітала чоловіка зі святом, згадавши про цікаві пригоди подружжя - від знайомства, коли Тимур Хромаєв загубив телефон з її номером, до підтримки під час пологів Єфросиніної.

Про це вона написала у своєму новому дописі на персональній сторінці в Instagram.

Маша Єфросиніна згадала історію знайомства зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим, зауваживши на тому, що почалося все з того, як він загубив телефон з її номером:

"Ми познайомилися на вулиці, і вже наступного дня ти …ні, не подзвонив мені - ти загубив телефон з моїм номером.. Ми поїхали вперше на відпочинок вдвох в Іспанію, і повернулися звідти не стрункіші та засмаглі від нескінченної пристрасті, а по плюс пʼять від нескінченної сангрії, бо під неї в нас складалися перші душевні розмови".

Згадала вона також і про традиційні рутинні справи родини та їх унікальні відмінності, які пара вже так добре дослідила. До прикладу, вранці телеведуча може "закинутись на ходу бутербродом із сиром", а чоловік тим часом "перетворює сніданки на магію з білковими омлетами":

"В наших подорожах ти любиш аутентичні заклади з домашньою локальною кухнею, а я красиві ресторани. Я можу закинутись зранку на ходу бутербродом із сиром, а ти перетворюєш наші сніданки на магію з білковими омлетами та моїми улюбленими підсмаженими хлібними корочками. Я обожнюю наряджатися та годинами збиратися, а ти береш сорочку, що лежить зверху".

Розповіла Єфросиніна про весілля, яке подружжя повинну було регулярно святкувати кожні 5 років, проте жодного разу так і не зробивши. А також згадала про підтримку під час пологів, коли Тимур Хромаєв "...засинав":

"В день нашого казкового весілля ми вирішили святкувати його кожні пʼять років, і жодного разу це не зробили..Проте точно знаємо, що ще зробимо. Ти був поруч під час обох моїх пологів, підтримував мене.. і дуже мило засинав під мій стогін від переймів".

За словами самої Єфросиніної, багато хто вважає їх "дивною та несумісною парою": "...але нам це подобається… Тільки ми вдвох знаємо, за що пробачаємо одне одному все".

Наостанок зауважує, що лише вони знають, що тримає шлю подружжя вже 21 рік.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Маша Єфросиніна висловилася про важкі дні, коли Росія дві доби поспіль завдавала комбінованих ударів по Україні, та описала свій стан. На особистій сторінці в Instagram телеведуча зізналася, що в моменти масованих обстрілів почувається "безпомічною" і "безвідповідальною" мамою, оскільки не може заспокоїти своїх дітей. І додала, що поки писала цей допис, її 10-річний син Сашко був на терапії у дитячого психолога.