RU  UA  EN

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.07
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  41.07
Лайм

Новини

17 вересня

Всі новини

Чи стане Янукович президентом України? Переможець «Холостячки» повеселився в США

Стендап-комік, колишній сценарист "Кварталу 95" і переможець "Холостячки" Олександр Еллерт, який втік з України в США, поставив "веселе" запитання російському блогеру, юристу Марку Фейгіну.

Відео з питанням Фейгіну Еллерт опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Комік згадав про версію російського блогера щодо того, що війна України та Росії закінчиться, за його словами, переговорами. В контексті цього Олександр Еллерт запитав: "Чи буде після цих переговорів шанс у Януковича знову стати президентом України?". Питання колишнього сценариста "Кварталу 95" чимось розсмішило аудиторію та дещо збентежило спікерів.

Нагадаємо, "Апостроф" писав, що під час повномасштабної війни Олександр Еллерт живе та працює в США. Підписники переможця "Холостячки" намагалися дізнатися, як він виїхав з України, але той завжди відповідав ухильно. Після цього в соцмережах та ЗМІ почали з'являтися чутки, що комік перетнув кордон незаконно. Колишній сценарист "Кварталу 95" різко відповів на звинувачення у незаконному виїзді.

Влітку 2022 року комік відправився у США. Однією з причин виїзду в Каліфорнію Еллерт називав концерт до Дня Незалежності України. Після виступу Олександр в Україну не повернувся.