RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

20 травня

Всі новини

Зачистка ворогів: Білецький розповів, як Росія перемістила війну з Донбасу в мирні міста України

Екс-командир полку "Азов", нардеп, лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький заявив, що лінія фронту поступово переноситься з Донбасу вглиб країни.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

Зокрема, прикладами цього він назвав вбивства в Києві екс-бійця АТО Тимура Махаурі, журналіста Павла Шеремета, полковника ГУР Міноборони Максима Шаповала, а також загибель в Маріуполі контррозвідника СБУ Олександра Хараберюша.

"Це поступове перенесення війни зі сходу країни в Київ. І влада, силовики, МВС, Служба безпеки України виявляються абсолютно безпорадними в цьому", - вважає Білецький.

Нардеп зазначив, що у ФСБ є великий досвід у політичних вбивствах.

"Радянські контррозвідувальні органи з часів ЧК, НКВД були заточені під політичні вбивства, під дестабілізацію і тому подібні речі. Вони мають один з найбільших дослідів в цьому плані. І, безумовно, сучасна ФСБ – це дітище ЧК", - говорить лідер "Національного корпусу".

Також він підкреслив, що РФ проводить в Україні безпрецедентну операцію по зачистці офіцерів.

"Повірте, я знаю про випадки вбивств по всій території країни. Просто з-за того, що вони не пов'язані з вибухами і вони не столичні, вони проходять повз увагу громадськості. Росія проводить безпрецедентну операцію по зачистці офіцерів, в першу чергу, різного рівня людей, які брали участь у бойових операціях. І це не зачистка свідків, це зачистка ворогів", - резюмував Білецький.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "Війну переносять з Донбасу до Києва, Росія тут майже як вдома - Андрій Білецький".