RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Журналістка "Апострофа" задала Гройсману каверзне питання з приводу ще одного "агента" в Кабміні

Журналістка "Апострофа" задала прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману каверзне питання з приводу виконуючої обов'язки міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Журналістка зазначила, що дивна ситуація склалася навколо Супрун, яка за деякими даними не отримала українське громадянство і не відмовилася від американського.

"Чи не виявиться потім, що вона також є чиїмось агентом? І чи можна вважати законною медреформу, запропоновану Міністерством охорони здоров'я, якщо Супрун не є міністром?", - запитала вона прем'єра.

Гройсман же заявив, що Супрун є громадянкою України і активно працює при його підтримці.

"Уляна Супрун є громадянкою України, у неї є український паспорт. Вона працює в уряді і виконує обов'язки міністра охорони здоров'я", - заявив прем'єр.

"Що стосується самої реформи, вона напрацьована командою міністерства, урядовою командою, народними депутатами - це колективна праця. Зараз важливо почати її реалізовувати", - підкреслив Гройсман.

"Працює команда МОЗ, працює сьогодні Уляна в міністерстві - я всіляко підтримую і допомагаю. Додаю максимум зусиль, щоб це було прийнято парламентом", - заявив прем'єр.

Детальніше про ситуацію навколо прийняття медреформи читайте в матеріалі "Апострофа": Медреформа: що зміниться в найближчий рік і коли буде список платних послуг.