RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Соратник Саакашвілі розповів, наскільки небезпечна Савченко і чи загрожує Україні військовий переворот

Колишній заступник генерального прокурора Давід Сакварелідзе вважає, що в Україні не відбудеться військового перевороту, а звинувачення в його підготовці, пред'явлені народному депутату Надії Савченко, можуть частково повернути їй любов народу.

Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу".

На думку Сакварелідзе, рівень довіри до генпрокурора Юрія Луценка наближається до нуля, тому, що б він не говорив, люди його висміюють.

Відносно військового перевороту, екс-заступник генпрокурора каже, що переворот можливий тільки в тих країнах, де є військова еліта, до якої Савченко не належить.

"Це не Туреччина і не Індонезія, щоб тут таке траплялося. Люди, які це планують, повинні мати великий рівень довіри у людей, впізнаваність. Тому військового перевороту в Україні не буде", - стверджує Сакварелідзе.

Що ж стосується звинувачень Савченко, то вони, на його думку, можуть навіть підкреслити любов народу до неї, незважаючи на втрату того рівня довіри, який у неї був спочатку.

"Але цьому багато українців будуть аплодувати, будуть говорити: "Ось Надя - молодець. Єдина людина, яка думає, що всіх цих політиків треба перевішати", - зауважує соратник Міхеїла Саакашвілі.

Детальніше про цю, а також про багато інших тем читайте в інтерв'ю "Апострофа": Порошенко не завжди буде вирішувати - Давід Сакварелідзе про те, як повернути Крим і коли приїде Саакашвілі.