RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Без Міхо не виходить: в Україні розповіли, яке майбутнє чекає соратників Саакашвілі

За відсутності Міхеїла Саакашвілі, інші лідери його партії "Рух нових сил" ризикують пересваритися між собою через боротьбу за контроль над організацією, або ж будуть змушені шукати альтернативні політичні проекти.

Про це "Апострофу" розповіли політичні експерти і власні джерела.

За словами одного з депутатів, знайомих з процесами всередині "Руху нових сил", частина прихильників Саакашвілі намагається скористатися його від'їздом.

"Люди [нардепа Юрія] Дерев'янко беруть під контроль обласні представництва партії", - повідомив співрозмовник.

Втім, сам Дерев'янко та інший близький соратник екс-голови Одеської області Давид Сакварелідзе заперечують наявність внутрішньої боротьби, реагуючи на ці висловлювання з іронією. Вони кажуть, що Банкова не дочекається, а партія зайнята посиленням своєї ролі в регіонах, а не сварками.

У той же час, політичний експерт Петро Олещук вважає, що члени партії будуть змушені підшукувати альтернативні політичні проекти або все ж почнуть боротьбу між собою.

"Війна може бути в контексті захоплення контролю над проектом Саакашвілі, щоб уже від свого імені вступити в переговори з кимось із відомих політиків", - припустив експерт.

Докладніше про перспективи і плани Міхеїла Саакашвілі і його партії "Рух нових сил" читайте в матеріалі "Апострофа": Саакашвілі вирішив, яку посаду хоче в Україні, а у його соратників проблеми.