RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Росії яскраво висловилися про санкції Кремля проти США, процитувавши Достоєвського

Заходи Кремля у відповідь на американські санкції в кінцевому підсумку найбільше шкодять самій Росії і її громадянам.

Про це у своїй колонці на "Апострофі" пише російський блогер і фінансист Слава Рабинович.

Він зазначає, що коли на масову висилку російських дипломатів з США Росія відповіла висилкою декількох сотень чоловік одноразово, це призвело до нестачі персоналу, щоб приймати і обробляти заявки на візи від росіян. До того ж втратили роботу громадяни Росії, які працювали в американських посольствах і консульствах.

"У цьому контексті можна лише процитувати діалог Родіона Раскольникова з Порфирієм Петровичем в романі "Злочин і кара" Федора Достоєвського:

"- Так... хто ж... вбив?.. - запитав він, не витримавши, немов задихаючись. Порфирій Петрович навіть відсахнувся на спинку стільця, так вже несподівано, і він був заскочений питанням.

- Як хто вбив?.. – каже він, точно не вірячи вухам своїм, - так ви вбили, Родіоне Романичу! Ви і вбили-с!", - зазначає Рабинович.

За його словами, всі проблеми з боку Росії не є випадковими.

"Іншими словами, це все рукотворний сніжний ком проблем з боку Росії – рукотворні економічна, соціальна та політична кризи. Тобто рукотворне все. Так само американські авіакомпанії, які здійснювали прямі перельоти з Росії у США, пішли з ринку рукотворним способом. Взагалі кожна дія путінського ОЗУ відповідає формулі "бомбити Воронеж", - пояснює блогер.

Детальніше читайте в колонці на "Апострофі": Путін знову "бомбить Вороніж": хто постраждає цього разу.