RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Знищити все: в Україні знайшли вихід із замкненого циклу політиків-кучмістів

В Україні повинна бути повністю знищена діюча політична система, створена ще за часів президента Леоніда Кучми.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив лідер "Нацкорпуса", народний депутат Андрій Білецький.

"Нам потрібне реальне знищення цієї системи, яка зародилася ще при Кучмі і існує зараз, створення нової української держави, створення нової української економіки, підняття в реальності української нації", - сказав Білецький.

При цьому він переконаний, що в України для цього є економічні та зовнішньополітичні можливості. Крім того, українські спецслужби цілком здатні послабити внутрішнього ворога.

"Навіть Росія побоялася нападати на Україну до того моменту, поки не було максимальної внутрішньої слабкості і хаосу. Тільки в цей час вона забрала Крим", - підкреслив він.

Він зазначив, що використовуючи наявні можливості України повинна розвинутися в повноцінну країну і знищити силу Росії, викликавши там "анархію, можливо, громадянську війну, можливо, війну на Кавказі, можливо, соціальну кризу".

Після цього, на думку Білецького, Україна зможу провести "блискавичну наступальну операцію, яка за чисельністю втрат буде в десять разів нижче, ніж це щорічне стояння на лінії".

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Ми повинні знищити силу Росії зсередини і провести блискавичну військову операцію - Андрій Білецький.