RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Не списуйте Порошенка: Зеленського попередили про одну помилку

Чинний президент України Петро Порошенко найближчим часом буде робити все можливе, щоб домогтися реваншу за поразку на виборах.

Таке попередження в інтерв'ю "Апострофу" зробив народний депутат від партії "Народний фронт" Антон Геращенко.

"Очевидно, що в парламент буде знову намагатися пройти Петро Порошенко, або та сила, яка буде називатися його партією. Він не залишить своїх політичних амбіцій і буде жадати реваншу", - сказав Геращенко.

При цьому він зазначає, що Порошенко хоче повторити "успіхи" Віктора Януковича і повернутися на пост прем'єр-міністра.

"Пам'ятаєте, в 2004 році Янукович з ганьбою був вигнаний з країни, жив за кордоном, але потім помилки Ющенка зробили все, щоб той зміг повернутися і стати прем'єр-міністром. Тому Володимиру Зеленському я бажаю не допускати помилок Віктора Ющенка і не створювати умов для повернення Петра Порошенка на пост прем'єр-міністра", - зазначив він.

При цьому він зазначає, що після "помаранчевого" Майдану також ніхто не вірив, що Янукович зможе повернутися.

"Ми не очікували, що через два роки Янукович стане прем'єр-міністром України. А потім він і зовсім став президентом України. Тому не списуйте з рахунків Петра Олексійовича", - додав нардеп.

Подробиці читайте в матеріалі "Апострофа": Зеленському не вигідно розпускати Раду, а Порошенко хоче повторити "успіхи" Януковича - Антон Геращенко.