RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Шеф любить ідіотів: екс-посол США дав Зеленському цікаву пораду про зустріч з Трампом

Екс-посол США в Україні Стівен Пайфер дав незвичайну пораду президенту України Володимиру Зеленському перед зустріччю з американським лідером Дональдом Трампом.

За словами дипломата, український президент повинен "лестити" Трампу під час їх першої зустрічі. Про це написав на своїй сторінці в Twitter.

"Повідомляється, що 25 вересня Зеленський зустрінеться з Трампом, тому дам поради, як поводитися з президентом США: будь простішим, лести і шукай безпрограшний варіант. Також не ігноруй Конгрес і остерігайтеся Руді Джуліані", - зазначив він.

Дипломат зазначив, що Трамп поки чітко не розуміє інтересів США і того, що відбувається між Україною і Росією.

"Його адміністрація проводить розумну політику щодо підтримки Києва, посилення НАТО і збереження санкцій проти Москви. Однак, судячи з усього, містер Трамп не інстинктивно погоджується з необхідністю власної політики його адміністрації. Подивіться на його недавню пропозицію запросити Володимира Путіна приєднатися до інших лідерів G7 , коли він прийме у себе саміт G7 в наступному році", - написав він.

Пайфер підкреслив, що Трамп не любитель вникати в деталі і попередив про це Зеленського.

У мережі порівнюють такі поради з цитатою з відомого радянського фільму "Діамантова рука". Вона звучить так: "Посміхайтеся, шеф любить ідіотів".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Зеленський повинен зустрітися з президентом США Дональдом Трампом в Нью-Йорку.