RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

В Україні розгорається скандал через призначення скандального колишнього замміністра: подробиці, реакція мережі

Стало відомо про можливе призначення колишнього заступника міністра інфраструктури Юрія Лавренюка на посаду заступника генерального прокурора України.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на джерела Економічної правди.

Відзначимо, що Лавренюк, який з 2016 року обіймав посаду заступника міністра і відповідав за портовий напрямок, представляв в транспортному відомстві інтереси глави МВС Арсена Авакова.

28 жовтня Лавренюк заявив, що завершує роботу в міністерстві і "планує рухатися далі". За даними видання, Лавренюк має підтримку керівника Офісу президента Андрія Богдана.

У мережі негативно відреагували на цю новину.

"На посаду заступника генерального прокурора України може бути призначено Юрія Лавренюка. Навколо персони Лавренюка зараз йдуть гострі публічні дебати - ціла низка портових операторів публічно виступили проти Лавренюка і звинувачують його в організації корупції на посаді заступника міністра інфраструктури, в числі обвинувачів - екс-заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер і народний депутат "Слуга народу" Андрій Мотовіловець", - написав на своїй сторінці в Facebook журналіст Юрій Бутусов.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Лавренюку, якого підозрюють в організації корупційних схем і розкраданні державних коштів, пророкували місце першого заступника міністра інфраструктури, причому повторно.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика