RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Знаменитий мільярдер розкрив Україні секрет успіху

Засновник одного з найбільших в світі інтернет-магазинів Alibaba Джек Ма розповів, що Україна повинна зробити для того, щоб бути успішною.

Під час економічного форуму в Києві він підкреслив, що для досягнення успіху в будь-якій сфері необхідно багато і наполегливо працювати.

За його словами, Україні варто вдосконалити логістичну інфраструктуру, покриття інтернетом, систему платежів для розвитку електронної торгівлі та підприємництво.

"Три речі, які Україні варто було б розвивати, - інтернет-інфраструктура, логістика та електронні платежі. І ще підприємництво. Якщо ці чотири складові будуть готові, в Україні з'явиться величезний потенціал в інтернеті", - зазначив бізнесмен.

Також він висловив розчарування тим, що доставка товарів з Китаю в Україну займає чотири-сім днів. За його словами, "це вже минуле століття".

Сам бізнесмен працює за формулою, яку назвав "режим 996". Цей режим передбачає зайнятість шість днів в тиждень, з 9 ранку до 9 вечора.

Нагадаємо, що виступаючи на Київському міжнародному економічному форумі в п'ятницю, 8 листопада, президент України Володимир Зеленський закликав зовнішніх інвесторів перетворити Україну в "діамант Європи" і пообіцяв їм захист.