RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Ніяких компромісів: експерт розкрив підлий план Кремля щодо Донбасу

Президент Росії Володимир Путін намагається нав'язати Україні варіант об'єднання з окремими районами Донецької і Луганської областей (ОРДЛО) на своїх умовах.

На це звернув увагу в інтерв'ю "Апострофу" російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський.

Експерт вважає, що українська влада повинна раз і назавжди відмовитися від пропозицій об'єднається з ОРДЛО.

"Мета Путіна - це повне підпорядкування України. І він обрав для цього такий шлях - тобто впровадження ракової пухлини в вигляді ОРДЛО. Це його основний політичний задум", - підкреслив Піонтковський.

На його думку, Україні не варто очікувати в цій ситуації підтримки від міжнародної спільноти, зокрема від канцлера Німеччини Ангели Меркель.

"Меркель перебуває під величезним впливом німецького бізнесу, який хоче зняти санкції і відновити відносини з Росією", - зауважив Піонтковський.

Експерт вважає, що міжнародну підтримку Україна втратила через нерозумну внутрішньої політики прихильників Зеленського.

"Коли весь табір Зеленського кричав під час виборчої компанії і зараз продовжує повторювати, що вони борються з "партією війни", то уявляєте, як вони дискредитували Україну. Адже якщо попередня влада була "партією війни", то, виходить, що українська держава винна у війні. Ця демагогія про "партію війни" дуже сильно обрушила міжнародну підтримку України на Заході", - заявив він.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Українцям треба боротися за Зеленського, але він оточений трьома зрадниками - Андрій Піонтковський