RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Журналісти розповіли про таємні зустрічі Зеленського з Коломойським: відео та фото

Президент України Володимир Зеленський протягом останніх двох місяців тричі зустрічався з олігархом Ігорем Коломойським.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на "Радіо Свобода".

Журналісти опублікували світлини та відеозаписи, які підтверджують зустріч Зеленського і його найближчого оточення із Коломойським.

31 жовтня із офіса Ігоря Коломойського виїхав мікроавтобус "Мерседес" та заїхав у підземний паркінг будинку на Грушевського, де мешкає президент. Там уже стояли автомобілі, якими користуються перший помічник Зеленського Сергій Шефір та його ж помічник Андрій Єрмак. У той же час будинок оточили співробітники державної охорони.

15 листопада з паркінгу цього ж самого будинку виїхав мікроавтобус "Мерседес Віано", який знімальна група раніше постійно бачила біля офісу Коломойського. Цією автівкою, в тому числі, користувався співвласник "Кварталу 95" Тімур Міндіч. Автобус приїхав на закриту територію, де мешкає Ігор Коломойський.

У ніч на 19 жовтня із закритої території будинку на Грушевського, де проживає президент Зеленський, виїхала "Шкода суперб". Машина повернула у напрямку будинку, де мешкає Ігор Коломойський.

Журналісти подали письмовий запит усім учасникам подій. Сергій Шефір та Андрій Єрмак заперечили наведену інформацію щодо зустрічей із Коломойським у будинку на Грушевського. Ігор Коломойський заявив, що після того, як Володимира Зеленського обрали президентом, бачився з ним один раз. Частіше спілкується з ним телефоном: відправляє смски та комікси.

"Апостроф" раніше повідомляв про те, що перший помічник президента Сергій Шефір відзначився нервовою реакцією на питання про його таємні нічні зустрічі з олігархом Ігорем Коломойським.