RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Покатався на велику. Поїхав на Геліку": Дубинського спіймали на відомому передвиборчому трюку, відео

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубинський, якого вважають імовірним кандидатом у мери Києва, в суботу, 4 липня, на вулицях столиці знімався в образі демократичного політика, який катається на велосипеді.

Відповідне відео було опубліковано на Facebook-сторінці "ДТП. Київ".

Як свідчать опубліковані кадри, Дубинського на велосипеді знімала група операторів в районі площі Льва Толстого. Поруч з місцем зйомки стояв припаркований автомобіль Lexus.


У мережі нагадали, що такі трюки в рекламних роликах використовували багато політиків.

"Ще один претендент на мери Києва Дубинський (той який ї**в тупий собачий рот Смолія) позичив методичку до виборів у Тищенка і проїхався по Києву на велосипеді. Правда, до місця зйомки агіт-ролика його підвіз Лексус, але головне ж не процес, а результат", - сказано в підписі до відео.

Сам Дубинський відреагував на опубліковане відео, написавши у своєму Telegram-каналі: "Вийшов з Лексуса. Покатався на велику. Поїхав на Геліку. Короткий зміст мого дня за версією парахаботиків. Вчіться ".

Як повідомляв "Апостроф", народний депутат Олександр Дубинський нецензурно висловився на адресу глави НБУ Якова Смолія, який подав у відставку.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: