RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Хто тримав Зеленського в реальності і не садив в теплу ванну: екс-нардеп назвав прізвище

Колишній нардеп Володимир Парасюк заявив, що екс-глава Офісу президента Андрій Богдан розповідав Володимиру Зеленському всю правду про те, що відбувається в країні.

Про це він сказав в інтерв'ю Роксані Руно в програмі "Всьо по бєспрєдєлу" на "Апостроф TV".

Парасюк зізнався, що знайомий з Богданом з 2014 року: "Андрій допомагав добровільним батальйонам, був в цьому процесі. Ми були просто знайомі".

"Я знаю точно, що Андрій Богдан це була та людина, яка тримала Зеленського в реальності. Вона його не посадила в теплу ванну і не розказував, який він прекрасний. Зеленський отримував ту інформацію, яка відбувається в навколишньому світі. Зараз Єрмак (Андрій Єрмак - глава Офісу президента - ред) посадив Зеленського в теплу ванну, закрив його в цій ванні і будинок стоїть десь в пустині. І координати того будинку знає тількі Єрмак... Я вірю в те що йому кажуть, що все ОК. Йому приносять якісь статистичні дані, від яких він просто сіяє. І це величезна беда для нашого суспільства і нашої держави", - сказав Парасюк.

Як повідомляв "Апостроф", глава Офісу президента Андрій Єрмак потрапив в 2020 році в корупційний скандал разом зі своїм братом.