RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Вирішив "помахати булавою": експерт пояснив погрози Путіна на форумі в Давосі

Володимир Путін, лякаючи новими військовими конфліктами, намагається відвернути росіян від передреволюційної ситуації всередині країни.

Про це пише експерт з військової безпеки Василь Богдан в статті для видання "Апостроф".

Так, фахівець вирішив прокоментувати недавні погрози від президента РФ Володимира Путіна, які він озвучив в рамках онлайн-форуму в Давосі.

За словами Василя Богдана, в Росії зберігається одна стратегія -зовнішня експансія, а також вирішення внутрішніх питань за рахунок зовнішньої експансії, і подібними заявами він намагається відвернути власний народ від насущних проблем.

"... Терористичному, на мою думку, режиму треба шукати шляхи для відволікання власного народу і робити спроби його консолідації навколо Путіна. Але це вже не вдається зробити в такій мірі, як це було раніше. Тому Путін звернувся до вже випробуваної століттями методики - помахати булавою і ядерною зброєю на зовнішньополітичній арені", - підкреслив експерт з військової безпеки.

Подібними заявами, як вважає Василь Богдан, Володимир Путін демонструє російському суспільству свою рішучість і готовність відстоювати інтереси РФ в надії хоч якось підвищити свій низький рейтинг.

"А його рейтинг, як ми знаємо, зараз, навіть за даними соцопитувань російського Левада-центру, падає - особливо серед молоді, де підтримка Путіна становить лише 20%", - резюмував фахівець в своїй статті.

Читайте також матеріал "Апострофа": Путін заговорив про нові війни: кому передає сигнали господар Кремля