RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

В "Слузі народу" готують важливе рішення по скандальному нардепу Дубінському

У політичній партії "Слуга народу" анонсували можливе виключення скандального депутата Олександра Дубінського.

Цю інформацію в коментарі журналістам озвучив глава політсили Олександр Корнієнко, пише Інтерфакс.

За словами Корнієнка, "Слуга народу" найближчим часом може розглянути питання про виключення Олександра Дубінського зі складу партії.

"Є всі шанси, що це питання розглянемо найближчим часом. Виключає з партії її голова", - підкреслив нардеп.

Олександра Дубінського можуть виключити з "Слуги народу" за порушення статуту "за допомогою проведення "своїх "конференцій і непокору керівним органам партії".

Корнієнко нагадав, що скандальний нардеп 14 березня перестав бути главою Київської обласної парторганізації, тому "усі його подальші дії по скликанню рад і конференцій будуть нелегітимними з точки зору статуту партії і можуть бути оскаржені в суді".

Новий статут "Слуги народу" ще не зареєстрований в Міністерстві юстиції, але Олександр Дубінський визнав дію цього документа. Тепер глава партії може скликати конференцію за погодженням з керівниками політради і нацради громад, що і було зроблено на вимогу членів обласної парторганізації.

Корнієнко уточнив, що протягом 10 днів новий статут буде відправлений на реєстрацію, але за реєстрами в цей період головою Київської обласної організації залишається Олександр Дубінський.

"Ми сподіваємося, що він не буде здійснювати протиправних дій. З точки зору вищих керівних органів партії для нас єдиним керівником Київської обласної є Андрій Мотовіловець і з ним буде налагоджуватися взаємодія", - резюмував глава політсили в коментарі журналістам.

Також читайте матеріал "Апострофа": Послух і покірність: чи вдасться Зеленському перетворити "Слугу народу" в "Партію регіонів".